SİVAS / ŞARKIŞLA - Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 11.sınıf öğrencilerini mesleki yönden daha donanımlı hale getirmek için Okul Öncesi Öğretmeni Harun ŞAHİN vantrolog kuklası ile kukla eğitimi vermektedir.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  aramızdan ayrılışının 81.yılında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından şiirlerle,onun sevdiği şarkılarla, hüzün ve özlem duygularıyla anıldı.

Kas

"Okul sadece dört tarafı duvarla çevrili alan değildir, öğrenmek ve öğretmek isteyene her yer okuldur. Edebiyat öğretmenimiz öğrenme kalıcılığını artırmak ve öğrencilerin Okul sevgisini pekiştirmek adına Okul Bahçemizde ders yaptı.

Ekm

Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı.Programı hazırlayan Ayşe DARICI ve Sevcan DURDU öğretmenimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Okul Aile Birliği toplantısı Okul Müdürümüz Sayın Abdüssamet ATALAY başkanlığında,öğretmenlerimiz ve  velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Hedef miras projesi kapsamında öğrencilerin iş alanlarını öğrenmeleri amacıyla Nene Hatun MTAL Yiyecek içecek hizmetleri alan şefi Ender Ece CANBULAT ve bölüm öğrencileri  ile birlikte Şarkışla Maraşlıoğlu Pastanesi çarşı şubesine sektör gezisi düzenlenmiştir. Ev sahipliği için Şarkışla Maraşlıoğlu pastanesine, pasta ustası İsmail KAYA beye ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümüne ait Drama Atölyesi Etkinlikleri kapsamında hava durumu sunuş metninini oluşturan öğrencilerimiz spiker rolüne bürünerek hava durumunu sundular. Kendini ifade etme becerisini kazanma yolunda bir adımda olsa ilerleyen öğrencilerimiz aynı zamanda özgüven kazandılar.

Ekm

11 A sınıfı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğrencileriyle görme yetersizliği olan bireylerin varlığına dikkat çekmek amacıyla okulumuzda  Beyaz Bastonumla Buradayım Etkinliği yapıldı.

Ekm

Okulumuzda uygulamaya konulan Temiz Kızlar Sınıfı isimli  proje  kapsamında temzilik denetim ekibimiz tarafından en temiz seçilen sınıfımız Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 12 A sınıfı olmuştur. Kupalarını sınıfımıza Okul Müdürümüz Sayın Abdüssamet Atalay takdim etmiştir. Sınıf öğretmenimiz Fatma Köten ve kızlarımıza çok teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 10. sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu sınıf kermesi yoğun ilgiyle karşılandı.Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılında 9. sınıf öğrencilerimize yönelik Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz tarafından Çocuk Gelişimi, Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Güzellik Hizmetleri alanlarının tanıtımı yapıldı.

Mrt

ÇANAKKALE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENLERİ OKULUMUZ TARAFINDAN İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ÖĞRETMENLERİMİZ KİTAPLARA SES VERDİLER...

BENİMLE OYNAR MISIN?