SİVAS / ŞARKIŞLA - Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuz Matematik Öğretmeni Sevcan DURDU moderatörlüğünde düzenlen Koridor Oyunu turnuvasında yarı finale erişildi. Öğrencilerimiz final için heyecanla mücadelelerine devam edeceklerdir.

Ock

Hedef Miras Projesi kapsamında okulumuz Zeka Oyunları Kulübü öğretmeni Sevcan DURDU koordinatörlüğünde okulumuzda sosyal faaliyet olarak ödüllü KORİDOR OYUNU Turnuvası  düzenlenmiştir. Bu hafta boyunca sürecek turlara toplam 72 öğrenci katılım sağlamıştır. Matematik öğretmeni Sevcan DURDU, her sınıfa oyunun öğretildiğini, öğrencilerin çok eğlendiklerini belirtti. Öğretmenimize teşekkür eder, Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü 12. sınıf öğrencileri ile Uyguluma Sınıf öğrencilerimiz birlikte Makarna yaptı.

Ara

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Özlem ŞAHİN ile Tarih Öğretmeni Ayşe DARICI tarafından 10.sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Öğrencilerin kendilerini ifade etmeleri,konu tekrarı yapmaları ve öğrenme eksikliklerini gidermeleri amaçlandı.Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 11. sınıf öğrencileri yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında pamuk şeker yapıp uygulama anasınıfı öğrencilerine ikram ettiler.

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Hülya YILMAZ tarafından 9.sınıf öğrencilerimize Ergenlikte Hijyen Nasıl Olmalıdır konulu seminer çalışması yapıldı.

Sivas Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvasında okulumuzdan;

Rümeysa GÜZEL 15 yaş kızlar kategorisinde İl Birincisi,

Esra KARASU 16 yaş kızlar kategorisinde İl İkincisi,

Zekiye Nur YETER 17 yaş kızlar kategorisinde İl Birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimize emek veren Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ara

Okul öncesi öğretmeni Harun ŞAHİN okulumuzu ziyaret etti.Anaokulumuzda ve sınıflarımızda materyaller eşliğinde eğlenceli drama etkinlikleri yaptı.Öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Nenenhatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak Aşık Veysel Kız Pansiyonunda kalan öğrencilerimizi ziyaret ederek, öğrencilerimizle hasbihal ettik. Başta Kurum Müdürümüz olmak üzere ziyarete katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

HEDEF Miras Projesi kapsamında okulumuz 11 Yiyecek İçecek Alanı ile ÇEDES Kulübü tarafından ortaklaşa  olarak Milli Egemenlik İlkokulu öğrencilerine, öğrencilerimiz tarafından yapılan ikramlıklar sunuldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda edebiyat öğretmenimiz Özlem ŞAHİN yönetiminde Huzur evleri gereklimidir ? Gerekli değilmidir? konulu münazara yarışması düzenlendi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 11.sınıf öğrencilerini mesleki yönden daha donanımlı hale getirmek için Okul Öncesi Öğretmeni Harun ŞAHİN vantrolog kuklası ile kukla eğitimi vermektedir.