SİVAS / ŞARKIŞLA - Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı Öğrencilerimizle İşaret Dili ile İstiklal Marşı Okuduk

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca,  velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "okul randevu sistemi" hayata geçirildi.

Mrt

Hedef Miras Projesi ve Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularını artırmak adına öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte iftar yaptık. Programımıza katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT'a, Okul Aile Birliği Başkanımız Yeliz TURUÇ'a ve Başta Ender Ece Canbulat, Fatma Köten ve Ayşe Karasoy olmak üzere Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerimize ve programda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısıyla Okul Müdürümüz başkanlığında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğretmeni, Engellilerle Dayanışma Kulübü Rehber Öğretmeni ve öğrencilerimiz İlçe Milli Eğiitm Müdürümüz Sn. Ekrem YURT ve Şube Müdürlerimizi makamlarında ziyaret ederek 21 Mart’ta farkındalık oluşturmak amacıyla yapacakları etkinliği anlatarak rozet hediye ettiler.

Mrt

Okulumuz Fizik Öğretmeni İbrahim ÇIRA önderliğinde kızlarımızın okul içerisinde bir yıl boyunca biriktirdikleri plastik malzemeler kızlarımız tarafından ayrıştırılıp geri dönüştürülmek üzere hazır hale getirilmiştir.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?

"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın" 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesi ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü vesilesiyle Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programa Kaymakamımız Sayın Samet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Ahmet Turgay OĞUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT, İlçe Protokolü,Şube Müdürlerimiz, Kurum Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programda şiirler okundu, Mehmet Akif ERSOY'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın yazılış hikayesi anlatıldı. Programın hazırlanmasında emek veren idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulunuz hem yerel hem bölgesel hemde ulusal basında adından söz ettirdi. Emeği geçen ögretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Mrt

Valiliğimiz himayelerinde HEDEF-MİRAS Projesi kapsamında Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğrencileri Kültürel Miraslarımızdan Hacivat ve  Karagöz’ü ilcemiz anaokullarindaki çocuklarla buluşturdu. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KÖSE katıldı. Etkinlikte vantrolog kuklalar, Ramazan manisi ve davulcularına yer verilerek çocukların güzel vakit geçirmeleri sağlandı. Daha sonra hediyeler dağıtılarak etkinlik sona erdi. Bu etkinlikle birlikte bir Ramazan Geleneği de olan Hacivat ve Karagöz Oyunu yaklaşan Ramazan Ayı içinde çocuklar için farkındalık oluşturdu.

Şbt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 10 A sınıfı öğrencileriyle birlikte İlçemiz Milli Eğemenlik İlköğretim Okuluna gidilerek çocuklarla sosis balon etkinliği yapıldı. Hem eğlenen hemde öğrenen çocuklarımız ve ablaları eğlenceli bir gün geçirmiş oldular.

Şbt

Okulumuz bünyesinde yer alan Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri  ile birlikte  Hedef Miras Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimize yönelik  Sağlıklı Kahvaltı Adına  İlk Saat Çorba Etkinliği düzenlendi.Ender Ece CANBULAT öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Hedef Miras Projesi kapsamında okulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü 10/A Sınıfı öğrencileriyle, İlçemizde bulunan Şehit Bebek  Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulunu gidildi. Çocuklarımızın yüzlerine figürler çizilerek eğlendirici aynı zamanda öğretici bir gün geçirildi.

Şbt

Öğrencilerimizin iyi birer vatandaş olarak yetişebilmesi adına sınıflarımızda Vergi Bilinci konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Ortası Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Sayın Abdüssamet ATALAY başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Ock

Psikolog Merve GÜL hanım okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle etkileşimde bulundu.Yaşantılarını, deneyimlerini kızlarımızla  paylaştı. Kendilerine teşşekürlerimizi sunuyoruz.