SİVAS / ŞARKIŞLA - Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

3 Mart 2024 tarihinde uygulanan 2024 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nın (2024-MSÜ) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 21 Mart 2024 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şbt

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek tüm adaylar için YKS başvuruları ÖSYM Aday İşlemleri sistemi üzerinden erişime açıldı.

Şbt

05.02.2024 Tarihli Ders Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

9. sınıf öğrencilerimizin Alana Yerleştirme Sonuçları açıklanmış olup, öğrencilerimiz e-okul sistemi üzerinden tercih sonuçlarını görebilmektedir.

Eyl

Değerli Velilerimiz; velisi olduğunuz öğrenci için eğitim gördüğü okuldan ilgili öğretmen ve idarecilerle görüşmek için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Randevu taleplerinizini İnternet Sitemizde bulunan Yerel Bağlantılar Başlığındaki E Randevu modülünden oluşturabilirsiniz.

Eyl

11.09.2023 tarihli ders programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

Sorumlu dersleri olan ve sınava girecek öğrenciler için Sorumluluk sınavları 12.09.2023 tarihinde başlayacaktır. Sorumluluk Öğrenci Listeleri ve sınav takvimi okul duyuru panolarına asılmıştır.

Ağu

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi Çalışma Takvimi yayınlandı. Takvime Sivas İl Mili Eğitim Müdürlüğü'nün web sitesinden ulaşabileceğiniz gibi aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz.